‘Capsa de Mar’, nou projecte de la Fundació Comtal i l’empresa Kilima

Aquesta iniciativa busca finançar els projectes d’atenció i acompanyament als infants en situació de vulnerabilitat social per a millorar el seu futur.

La Fundació Comtal ha començat el curs amb la mateixa il·lusió de sempre, i amb nous projectes que volen compartir per aconseguir, amb la suma d’esforços, que el que fan arribi a cada vegada més persones. Per això, presenten una iniciativa solidària, acompanyada aquesta vegada per l’empresa Kilima, creadora del joc ‘La Capsa de Mar’.

Aquesta capsa conté la història d’en Saru i la Shira, que arriben a l’oceà Índic, una meravella, i gràcies a la capsa tenen la companya del dofí Nas. A més, dins la capsa de mar troben el material per construir un vaixell pirata i pintar-lo, llibreta per anotar les idees, instruccions, peces per muntar, els personatges, un joc de memòria i moltes pintures, retoladors i tèmperes. En Saru i la Shira van a l’oceà i es banyen amb els dofins i descobreixen moltíssimes coses.

Venuda a través de la web http://saruandshira.com/es/portfolio/oceanpackage/, per cada capsa que es compri es destinaran 5 euros a finançar els projectes que la Fundació Comtal impulsa per a donar atenció i acompanyament als infants, adolescents i joves que viuen a Ciutat Vella i que més ho necessitem.

Aquet projecte ens presenta una bona oportunitat per fer un regal ple de valors i humanitat, i jugar amb els nostres fills i filles sabent que els estem convidant a crear un món més equitatiu. Els joves de la Fundació Comtal viuen una situació d’exclusió i vulnerabilitat social que, entre tots, podem millorar de mica en mica.

Navega a bord del vaixell pirata solidari a favor dels infants en risc d’exclusió social.

Imatge

Anuncis