Noves iniciatives a La Salle Berga

ImatgeLa incorporació d’un noi anglès de 26 anys i la visita dels mossos d’Esquadra per parlar de la violència de gènere, novetats de l’inici del curs 2013-2014.

Aquets dies La Salle de Berga dona la benvinguda a en Charlie, un noi anglès de 26 anys que participarà en algunes de les classes de llengua anglesa per contribuir a l’aprenentatge dels alumnes. Amb ell, els nostres nens i joves podran practicar i millorar la seva pronunciació i entonació de l’anglès, a més de tot el que un nadiu pot ensenyar sobre la seva llengua i la seva cultura. La seva estada a Berga s’allargarà fins a final de curs, i segur que la seva feina serà profitosa per a tothom. Benvingut a La Salle i a Catalunya, Charlie!

El mateix col·legi va començar el curs amb una altra iniciativa interessant, la visita dels Mossos d’Esquadra, dins la programació de l’assignatura de Ciutadania, la primera setmana d’octubre. Els Mossos parlaran de violència de gènere en una xerrada que s’emmarca en la participació dels alumnes en el projecte “Nosaltres també diem no a la violència”.

Anuncis